Alltid express leverans
Fri brevfrakt från 299 kr
30 dagar öppet köp
500 000 nöjda kunder

Dudao 22.5W USB-C / USB-A QC PD Billaddare Snabbladdning Grå

159 kr
I lager för omgående leverans
Lev: 1-3 dagar
Art. nr.: 202258

Alltid express leverans

Fri brevfrakt från 299 kr

30 dagar öppet köp

Beskrivning

Dudao Billaddare Snabbladdning 22,5W

 

Den perfekta billaddaren för alla som förväntar sig bästa resultat på kortast möjliga tid. När det gäller att fylla på batteriet snabbt behövs ett tillbehör som stöder snabbladdningsteknik, som Power Delivery eller Quick Charge. Men varför välja när du kan ha båda dessa alternativ? Den nya Dudao-produkten är utrustad med både en USB-C PD port och en USB-A QC 3.0 port.

Men hastighet är inte allt, säkerhet spelar också roll. Tack vare det inbyggda intelligenta hanteringssystemet kommer laddaren inte bara att justera lämplig spänning till din mobila enhet utan också till dess laddningsnivå(och därmed begränsa strömförbrukningen). Dessutom skyddar den utrustningen mot överhettning, överladdning eller kortslutning.

 

Laddaren är liten och lätt, men har samtidigt en mycket kompakt struktur. Den var gjord av högkvalitativt aluminium. Den är även utrustad med halkfria utsprång för stabilitet och en lysdiod i form av en kant på laddarens ovansida som signalerar tillbehörets aktivitet med ett mjukt, varmt ljus. Det gör det också lättare att hitta utrustning på natten.

Specifikation

Anslutning Laddare
USB-A, USB-C
Färg
Grå
Output
22.5W
Snabbladdning Standard
Qualcomm Quick Charge, Power Delivery
Tillverkare
DUDAO
EAN
6970379616857

I följande kategori(er):