Alltid express leverans
Fri brevfrakt från 299 kr
Öppet köp i 30 dagar
Över 400 000 nöjda kunder

Om Teknikhallen

Teknikhallen.se är en av Sveriges ledande webbutik inom mobiltillbehör. Hos oss finner du tillbehör till mobiltelefoner, surfplattor, laptops och minneskort.

Bolagets historia startade 2013 då två bröder ville grunda ett e-handelsbolag. I en städskrubb på ett par kvadratmeter började försäljningen där inriktningen på mobiltillbehör och reservdelar inte var givet. E-handel var något grundarna ville jobba med och efter att provat på olika brancher inom internetförsäljning fastnade vi för mobiltillbehör, sedan dess har bolaget utvecklats starkt. Reservdelar har i senare skedet breddat vårt sortiment. 

Tre lagerflytt senare har Teknikhallen idag ett kontor och lager med över 15 000 artiklar på hyllorna.

Hur kan vi då hålla nere priserna? Vi lägger stort fokus på att hitta de bästa produkterna på marknaden och köper in större mängder direkt från EU, Asien och Sverige. Vi säljer endast online vilket gör att dyra butikslokaler, butikspersonal och butiksinredning inte behövs. Vi lagerför dessutom alla produkter du kan hitta hos oss i vårt egna lager, vilket betyder snabba leveranser för dig.

Vi siktar på att kunna erbjuda ett av Sveriges bredaste sortiment av mobiltillbehör och reservdelar. 

Vi är stolta över vår kunniga kundtjänst som hjälper dig om du har några funderingar, de återkopplar så snart som möjligt, senast inom 1 helgfri vardag. Här kan du även lämna tips på hur vi kan bli bättre eller om du har önskemål om vissa produkter som vi kan få fram i vår webbutik. 


Kontakt

E-mail: order@teknikhallen.se 
Kundservice: Klicka här
Org. nr: 559165-6540
Momsreg. nr: SE559165654001
Företaget innehar F-skattebevis


Lager och kontor

Teknikhallen
Storgatan 71
571 33 Nässjö, SWEDEN
EJ BESÖKSADRESS