Alltid express leverans
Fri brevfrakt från 299 kr
Öppet köp till 31/1
500 000 nöjda kunder

Om Teknikhallen

Två bröder hade under en period pratat om hur framtiden för näthandel kommer se ut, under denna period var fysiska butiker överlägsna men statistiken visade ett ökat intresse för att kunna klicka hem sina varor och få paketet levererat, oftast något billigare än i butik.

Den klassiska städskrubben har också en del av denna historien. När bolaget startade sin historia var det svårt att veta vad konsumenter saknade på nätet, samtidigt fick produkterna inte vara skrymmande då platsen i städskrubben var begränsad. Grundarna började försäljning på nätet med olika inriktningar för prova på var efterfrågan fanns – Efter att ha prövat olika branscher fastnade vi för mobiltillbehör, sedan dess har bolaget utvecklats starkt.

Teknikhallen har genomfört tre lagerflytt för att möta den ökande utvecklingen. Idag har Teknikhallen ett lager och kontor med över 25 000 artiklar på hyllorna för att kunna erbjuda snabbast möjliga leverans till dig som kund.

Teknikhallen.se är en av Sveriges ledande webbutiker inom mobiltillbehör. Hos oss finner du tillbehör till dina mobila enheter.

Hur håller vi nere priserna? Vi lägger stort fokus på att hitta de bästa produkterna på marknaden och köper in större mängder direkt från EU, Asien och Sverige. Vi säljer endast online vilket gör att dyra butikslokaler, butikspersonal och butiksinredning inte behövs. Vi lagerför dessutom våra produkter i vårt egna lager, vilket betyder snabba leveranser för dig.

Vi är stolta över vår kunniga kundtjänst som hjälper dig om du har några funderingar, vårt mål är att återkoppla senast inom 1 helgfri vardag. Till kundtjänsten kan du även lämna tips på hur vi kan bli bättre eller om du har önskemål om vissa produkter som vi kan ta fram i vår webbutik. Du når vår kundtjänst portal igenom att klicka här.


Kontakt

E-mail: order@teknikhallen.se 
Kundservice: Klicka här
Org. nr: 559165-6540
Momsreg. nr: SE559165654001
Företaget innehar F-skattebevis


Lager och kontor

Teknikhallen
Storgatan 71
571 33 Nässjö, SWEDEN
EJ BESÖKSADRESS