Alltid express leverans
Fri brevfrakt från 299 kr
30 dagar öppet köp
500 000 nöjda kunder

Om Teknikhallen

2013 började denna historia då det diskuterades flitigt mellan två bröder om det fanns någon framtid i näthandel & hur den isåfall skulle se ut, under denna period var fysiska butiker överlägsna men statistiken visade ett ökat intresse för att kunna klicka hem sina varor och få paket levererat, oftast något billigare än i butik.

Den klassiska städskrubben har också en del av denna historien. Innan bolaget startade sin resa fanns det en svår nöt att knäcka, vad skulle vi kunna erbjuda kunderna på nätet? Platsen i städskrubben var begränsad så det fick inte vara allt för skrymmande produkter. Försäljningen började därefter i små skalor på nätet med olika inriktningar för att se var efterfrågan fanns - Efter ett tag fastnade vi för mobiltillbehör och sedan dess har bolaget utvecklats starkt.

Teknikhallen har genomfört tre lagerflytt för att möta den ökande utvecklingen. Idag har Teknikhallen ett lager och kontor med över 30.000 artiklar på hyllorna för att erbjuda snabbast möjliga leverans till dig som kund.

Teknikhallen.se är en av Sveriges ledande webbutiker inom mobiltillbehör. Hos oss ska du finna alla tillbehör som du behöver till dina mobila enheter.

Hur håller vi nere priserna? Med ett brett nätverk över stora delar av världen lägger vi stort fokus på att hitta de bästa produkterna på marknaden och köper in större mängder direkt från EU, Asien och Sverige. Vi säljer endast online vilket gör att dyra butikslokaler, butikspersonal och butiksinredning inte behövs. Vi lagerför dessutom våra produkter i våra egna lager, vilket betyder snabba leveranser för dig.

Vi är stolta över vår kunniga kundtjänst som hjälper dig om du har några funderingar, vårt mål är att återkoppla senast inom 24 helgfria timmar. Till kundtjänsten kan du även lämna tips på hur vi kan bli bättre eller om du har önskemål om vissa produkter som vi kan ta fram i vår webbutik. Du når vår kundtjänst portal igenom att klicka här.


 

Kontakt

E-mail: order@teknikhallen.se 
Kundservice: Klicka här
Org. nr: 559165-6540
Momsreg. nr: SE559165654001
Företaget innehar F-skattebevis


 

Lager och kontor (Ej besöksadress)

Teknikhallen
Storgatan 71
571 33 Nässjö, SWEDEN