Alltid express leverans
Fri brevfrakt från 299 kr
30 dagar öppet köp
500 000 nöjda kunder

ESR MagSafe Magnetisk Laddare HaloLock Cryoboost Svart

459 kr
I lager för omgående leverans
Leverans inom: 1 - 3 dagar
Art. nr.: 208354

Alltid express leverans

Fri brevfrakt från 299 kr

30 dagar öppet köp

Beskrivning

ESR Halolock CryoBoost är en kombination av en bekväm mobilhållare monterad på ventilationsgallret och en supersnabb trådlös laddare som stöder MagSafe-teknik.

 

CryoBoost-systemet är ett säkert och omedelbart sätt att fylla på energin i din enhet. Den inbyggda fläkten och värmeavledningssystemet gör att du kan hålla telefonens temperatur låg även under användning(t.ex. vid navigering), samtidigt som den maximala laddningshastigheten bibehålls.

Stabil och säker montering. Starka magneter kommer automatiskt att anpassa telefonen till hållaren och hålla den i ett stabilt och säkert läge under körning, även under svåra förhållanden. Den bekväma och lättanvända laddaren gör att du kan använda smartphonen i vertikalt och horisontellt läge och det roterande huvudet möjliggör full rotation av enheten, vilket säkerställer hög användarkomfort och perfekt passform i alla vinklar.

* MagSafe-magnetfunktionen fungerar endast direkt till telefonen eller till ett fodral med inbyggt magnetöga med hjälp av MagSafe.

 

- Ger 360° rotation
- Starkt och stabilt telefongrepp
- Ingångsspänning: 9V / 2A, 12V / 2A
- Uteffekt: 5W / 7,5W
- Monteras på ventilationsgallret
- Kompatibel med MagSafe-systemet

 

FÖRPACKNING INNEHÅLLER:
1x ESR Bilhållare
1x USB-C kabel

Specifikation

Färg
Svart
Tillverkare
ESR
EAN
4894240132746

I följande kategori(er):