OtterBox 65W 2x USB-C PD/PPS Väggladdare Svart

499 kr
Bara 1 kvar i lager
Leverans inom: 1 - 3 dagar
Art. nr.: 227834

Alltid express leverans

Frakt från 19 kr

30 dagar öppet köp

Beskrivning

OtterBox 65W USB-C GAN Dual Port-väggladdare är det enkla snabba sättet att ladda din smartphone, din surfplatta och/eller andra mobila USB-C-enheter. Dess Power Sharing gör att du kan använda en 65 W-port för att ladda surfplatta bärbara datorer med USB-C eller två portar 45 W + 20 W för att ladda två enheter samtidigt till exempel en surfplatta och en smartphone.

 

OtterBox 65W Dual Port väggladdare är det enkla valet för att snabbt ladda två enheter samtidigt. USB-C GaN-väggladdaren har en kompakt design och fungerar vid laddning av flera enheter från Apple, Samsung, Google och andra varumärken för smartphones och surfplattor samtidigt som den anpassningsbara strömprofilen laddar bärbara datorer med en 20 V, 3 A-ingång. Upplev säker laddning med USB-Power Delivery (PD) och Programmable Power Supply (PPS). Noggrant Denna snabbladdande väggladdare ser till att du alltid har laddat batteri och är redo för allt, testad för slitstyrka och utformad för att fungera med den OtterBox-kabel du föredrar.

 

  • Dynamic Power Sharing för användning av 65 W enkelport eller 45 W + 20 W dubbelportar. Den anpassningsbara strömprofilen laddar bärbara datorer med en 20 V, 3 A-ingång.
  • Ladda din smartphone upp till 60 % på 30 minuter*
    *Baserad på iPhone 14 Pro
  • Med USB PD (Power Delivery) och Programmable Power Supply (PPS)-specifikationer är dessa robusta väggladdare designade för att fungera perfekt med alla OtterBox mobila laddningslösningar.
  • OtterBox snabbladdande 65 W USB-C-väggladdare är noggrant testad för säker och smart laddning med USB-Power Delivery (PD) och Programmable Power Supply (PPS).
  • Denna väggladdare fungerar med Apple, Samsung, Google och andra varumärken för smartphones och surfplattor.

Specifikation

Anslutning Laddare
USB-C
Färg
Svart
Output
65W
Snabbladdning Standard
Power Delivery, PPS
Tillverkare
OtterBox
EAN
840304749645
Tillv. art. nr.
78-81342

I följande kategori(er):