Radicover Universal 15.6" Datorfodral Strålningsskydd Grått Tyg

349 kr
I lager, skickas inom 1 - 2 arbetsdagar
Leverans inom: 2 - 5 dagar
Art. nr.: 214072

Alltid express leverans

Frakt från 19 kr

30 dagar öppet köp

Beskrivning

RadiCover Strålningsskyddande datorfodral universal i grått tyg. Skyddar din bärbara dator och minskar upp till 60 % av WiFi-strålningen.

  • Minskar upp till 60 % av WiFi-strålningen
  • Skyddande fodral för säker förvaring och transport
  • Skyddar dig när du använder datorn i knät

Alla trådlösa enheter skickar ut en viss mängd strålning som varierar beroende på den trådlösa produkten, den trådlösa anslutningen och dess räckvidd.

Forskning visar att strålning kan orsaka hälsoproblem. Med RadiCovers datorfodral skyddas du upp till 60% av den skadliga strålningen som kommer från din dators wifi.

Vår smarta datorfodral skyddar dig från WiFi och mobilstrålning som sänds ut från din dator under användning. När du placerar din dator i fodralet minskar de skadliga strålarna från datorns WiFi med upp till 60%. Likaså om du har mobilt bredband via ett simkort i din dator, vilket gör din dator till en trådlös enhet.

Hur fodralet skyddar dig
Antistrålningsmembranet är inbyggt i botten av fodralet, där vår logotyp är tryckt. När skyddet inte är högre beror det på att datorn används öppen och strålningen som kommer från toppen av datorn kan man inte skydda sig mot, men här är avståndet till kroppen en begränsande faktor i sig. Fodralet skyddar alltså nedåt mot ben, mage eller vad den nu står på.

Fodralet är tillverkat av snyggt, melerat grått tyg i polyester för den smarta och avslappnade looken. Den har svart neopren inuti, samt resår i vart och ett av de 4 hörnen för att fästa fodralet på din dator.
 

Specifikation

Färg
Grå
Material
Nylon
Tillverkare
Radicover
EAN
5712869102706