Ugreen 100W PD Reseladdare 3x USB-C / 1x USB-A Svart

999 kr
Bara 1 kvar i lager
Leverans inom: 1 - 3 dagar
Art. nr.: 202262

Alltid express leverans

Frakt från 19 kr

30 dagar öppet köp

Beskrivning

4-portars reseladdare med 3x USB-C portar och 1x USB-A port. Denna behändiga laddare låter dig leverera ström till så många som fyra enheter åt gången. Du kan lägga den på skrivbordet för att ansluta enheter som måste laddas, beroende på dina behov. Den är utrustad med fyra universella portar – en USB-A och tre USB-C.
Laddaren är maxad med kraft – 100 W – vilket är ett sällsynt värde när det gäller stationära enheter. Detta gör att den fungerar snabbt och effektivt, och enheten förblir kompatibel med många enheter.

 

- Möjligt att ladda fyra enheter åt gången
- Bred kompatibilitet med många enheter
- Stöd för snabbladdningsprotokoll
- Väldigt effektiv
- Perfekt för hemmet och på kontoret
- Snygg look
- Behändig och lätt
- Få maximal effektivitet vid laddning

 

Denna laddare har en total effekt på 100 watt, vilket gör att den laddar alla anslutna enheter snabbt och effektivt. Den stöder snabbladdningsprotokoll så att du kan leverera ström till flera utrustningsenheter samtidigt, utan att förlora energiöverföringshastigheten.
Bekväm användning - Genom att placera denna laddare på ditt skrivbord får du en permanent energikälla som du kan använda när som helst. Laddaren är täckt med ett halkskydd för att förhindra glidning och fall. Med denna enhet kan du ladda flera enheter samtidigt. Detta innebär en avsevärd komfort, sparat utrymme och kostnader.
Liten storlek med stor kraft - Med hänsyn till laddarens hög effekt är dess storlek verkligt kompakt. Du kan enkelt gömma den i skrivbordslådan hemma och på jobbet eller på nattduksbordet.

 

- Ingång: 100-240 V, 50/60HZ, 1,8 A
- Utgångar USB-C: 5 V/3 A, 9 V/3 A, 12 V/3 A, 15 V/3 A, 20 V/5 A, 3,3-21 V/5 A
- Utgång USB-A: 5 V/ 3A, 9 V/2 A, 12 V/1,5 A
- Total effekt: 100 W
- Mått: 88 x 88 x 25 mm