Alltid express leverans
Fri brevfrakt från 299 kr
30 dagar öppet köp
500 000 nöjda kunder

Baseus 10000 mAh 15W Power Bank Mini S Med USB-C Kabel Röd/Svart

349 kr
399 kr
I lager för omgående leverans
Lev: 1-3 dagar
Art. nr.: 208468

Alltid express leverans

Fri brevfrakt från 299 kr

30 dagar öppet köp

Beskrivning

Extremt rymlig powerbank, vars många portar låter dig förnya energin från flera enheter samtidigt. Den perfekta följeslagaren till mobil utrustning under olika resor, läger eller andra resor.

 

- Inbyggd kabel - nätaggregatet har en permanent installerad USB Type C-kabel, som du kan använda för att ladda enheter utrustade med denna port.
- Du har ett överflöd av portar - Gadgeten har utrustats med så många som 3 portar: 2 som används för att ladda powerbanken (USB Type C, Lightning) och USB och USB Type C för att förnya energin i dina mobila enheter. Typ C-porten fungerar som ingång/utgång.
- Kraftfull kapacitet - Så mycket som 10 000 mAh är tillräckligt med energi för att stödja många enheter i behov. Perfekt för en campingresa eller en musikfestival.
- Upp till 3 enheter samtidigt - 2 utgångsportar och inbyggd kabel gör att du kan ansluta upp till 3 enheter samtidigt!
- Hållbar och hållbar - Powerbank-höljet är tillverkat av högkvalitativa material: ABS och PC. Du kan ta med den på vilken resa som helst utan rädsla för att den av misstag kommer att skadas under transporten.
- Intelligent chip - Gadgeten har ett intelligent hanteringssystem som väljer lämplig spänning för en specifik utrustning. Dina mobila enheter kommer att få exakt så mycket el som de behöver, och återfå den förlorade strömmen med optimal hastighet och omsorg om deras säkerhet.
- 9 skyddsnivåer - Mot överladdning, urladdning, överspänning, överhettning, överström, kortslutning, elektromagnetiskt fält. Och utöver allt detta, överströmsskydd och återställningsskydd. Komplett skydd för både tillbehöret och telefonen.
- Display med laddningsnivå - Den inbyggda skärmen visar i % återstående mängd el lagrad i powerbanken. Du kan enkelt kontrollera dess laddningsnivå genom att klicka på knappen på sidan av höljet. Displayen visar den återstående mängden energi i procent, och du vet när du ska fylla på din powerbank.

 

Specifikation:
Ingångsström:
USB typ C: 5V / 3A
Utström:
USB: 5V / 3A
USB typ C: 5V / 3A
USB typ C-kabel: 5V / 3A
USB + USB Typ C + USB Typ C-kabel: 5V / 3A max

I följande kategori(er):