Alltid express leverans
Fri brevfrakt från 299 kr
30 dagar öppet köp
500 000 nöjda kunder

Dudao 45W USB-C / USB-A Billaddare PD QC Grå

259 kr
I lager för omgående leverans
Lev: 1-3 dagar
Art. nr.: 202282

Alltid express leverans

Fri brevfrakt från 299 kr

30 dagar öppet köp

Beskrivning

Dudao snabb billaddare med USB-C (PD) + USB-A QC5.0 45W är en intelligent billaddare med stöd för snabb energiförnyelseteknik. En kompakt laddare med 2 portar: USB-C PD och USB-A QC5.0. Perfekt för att ladda batterierna till mobila enheter som smartphones, surfplattor eller till och med bärbara datorer.

 

- Snabbladdningskompendium - Tillbehöret stöder snabbladdningsteknikerna Power Delivery (PD) och Quick Charge 5.0 (QC5.0)
- Också för bärbara datorer - PD-teknik låter dig förnya energin inte bara för smartphones, utan även bärbara datorer utrustade med en USB-C-port. Med rätt kabel ger adaptern en laddningshastighet jämförbar med en klassisk strömförsörjning.
- 2 enheter samtidigt - 2 portar som gör att du kan ansluta och därmed ladda 2 enheter samtidigt! Du behöver inte vänta på att den första hårdvaran ska laddas färdig för att ansluta den andra.
- Dual Intelligent Chip - Laddaren har 2 oberoende intelligenta hanteringssystem, var och en ansvarig för en av portarna. Tack vare denna lösning är laddarens prestanda alltid på högsta nivå, även med hög belastning och med 2 kontakter samtidigt. Dessa chips anpassar också den optimala spänningen till den specifika utrustningen, och på så sätt kommer din enhet att få exakt så mycket ström som den behöver för att återhämta sig på kortast möjliga tid. Ingen risk att skada batteriet.
- 6 skyddsnivåer - Mot överladdning, urladdning, överspänning, överhettning, överström och kortslutning. Komplett skydd för både tillbehöret och telefonen.
- Bred kompatibilitet - Laddaren är kompatibel med vanliga cigarettändaruttag som finns i 99 % av de mest populära bilmodellerna.

 

- Portar: USB-C PD, USB-A
- Spänning (ingång): DC 12V-24V
- Spänning / ström (utgång): USB-C PD - 5V / 3.6A, 9V / 3A, 12V / 2.25A, USB QC5.0 - 5V / 3.1A, 9V / 2A, 12V / 1.5A

Specifikation

Anslutning Laddare
USB-A, USB-C
Färg
Grå
Output
45W
Snabbladdning Standard
Qualcomm Quick Charge, Power Delivery
Tillverkare
DUDAO
EAN
6973687242169

I följande kategori(er):