Alltid express leverans
Fri brevfrakt från 299 kr
30 dagar öppet köp
500 000 nöjda kunder

Spigen iPhone 13 Pro Max "Ez Fit" 2-PACK Skärmskydd Privacy

249 kr
I lager för omgående leverans
Lev: 1-3 dagar
Art. nr.: 202339

Alltid express leverans

Fri brevfrakt från 299 kr

30 dagar öppet köp

Beskrivning

Har du varit rädd för att använda härdat glas på grund av misslyckade installationsförsök? Problemet är då löst! Spara tid med en revolutionerande installationsmetod och få en garanterad passform varje gång med senaste Glas.tR EZ Fit. I förpackningen får du med en innovativ monteringsram för att eliminera den bortkastade tiden för att uppnå bästa resultat. Placera ramen över telefonen, tryck på mitten och se glaset fästa på plats. Glas.tR skärmskyddet har en 9H hårdhet.

 

Privacy glaset har en tunn beläggning som har härdat till en hårdhet på 9H under tillverknings- och härdningsprocessen. Detta gör den reptålig även i kontakt med föremål som är vassa som nycklar eller en kniv.
Glaset är täckt med ett oleofobt och hydrofobt lager som förhindrar fingeravtryck eller andra föroreningar på skärmen. Det är kristallklart och reflekterar perfekt färgerna på skärmen. Skärmskyddet har heller ingen effekt på beröringskänsligheten och har exceptionell mjukhet, vilket gör det till ett nöje att styra fingret på skärmen.

 

INSTALLATIONS INSTRUKTIONER:
1) Börja installationen i badrummet direkt efter badet - ångan kommer att absorbera allt damm från atmosfären och det kommer inte att störa din installation.
2) Rengör och avfetta skärmytan noggrant, använd sedan en torr trasa för att polera den till en glans.
3) Sätt ramen med det förseglade glaset på telefonens främre del.
4) Ta bort ramen tillsammans med skyddsfolien. Bli av med luftbubblor genom att bestämt trycka på det hela med cirkulära rörelser i flera dussin sekunder. Gör detta så att limskiktet fäster så mycket som möjligt på skärmen.

 

SET INNEHÅLLER:
2x Spigen Glas.TR "Ez Fit" Privacy Glass
1x Installationssats

Specifikation

Färg
Privacy
Material
Härdat glas
Passar till
iPhone 13 Pro Max
Tillverkare
Spigen
EAN
8809811851151

I följande kategori(er):