Alltid express leverans
Frakt från 19 kr
30 dagars öppet köp
500 000 nöjda kunder

Supcase Samsung Galaxy S21 Ultra Skal Clayco Xenon Svart

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Den senaste raden av Supcase pansarprodukter. Precision, innovation och funktionalitet är de grundläggande elementen som utgör varje skal. Skalet ger inte bara skydd på högsta nivå, utan även stötdämpning under varje fall.
Det är en unik kombination av material som skapar extremt pansarskydd för din enhet från alla håll.

 

Fodralet är tillverkat av högkvalitativt, starkt polykarbonat med tillägg av termoplastisk polyuretan. Denna kombination av material fördubblar skyddskraften och kan absorbera ett fall från 3 meter. Frontkåpan är en avancerad "Snap-On"-design som underlättar installationen och ger en naturlig avskärmning för skärmen som ett inbyggt "Skärmskydd", vilket förhindrar att skärmen repas.

 

Skalet är designat med två lager(hårdplast + TPU) genom att kombinera ett flexibelt och starkt TPU-material med hårt polykarbonat, som står emot alla stötar och skyddar det även vid extrema fall. Samtidigt som produkten har viktig fördel i motståndskraften vid stötar och fall skyddar den även mot damm! Alla portar på enheten har skurits på lämpligt sätt och säkrats i ett fodral så att den är fullt funktionell och kompatibel, och samtidigt resistent mot ytlig översvämning av vätskor.

 

- Varje Supcase-produkt uppfyller den militära motståndsstandarden MIL STD 810G 516.6, vilket innebär att den föll 26 gånger från en höjd av 2 meter.
* Fingeravtrycksläsarens funktionalitet på skärmen kan påverkas om folie/glasbeläggning är installerad. Fingeravtrycksläsaren är inte fullt utvecklad i detta avseende.

Specifikation

Färg
Svart
Material
TPU, Hårdplast
Passar till
Samsung Galaxy S21 Ultra
Tillverkare
Supcase
EAN
810001761073